2937 ELEVI ÎNSCRIȘI PENTRU GRATUITATE LA TRANSPORTUL PUBLIC LOCAL

2937 ELEVI ÎNSCRIȘI PENTRU GRATUITATE LA TRANSPORTUL PUBLIC LOCAL

2937 elevi se află până la această dată pe listele nominale de acordare a gratuității la transportul public urban, în baza HCL nr. 409/2016.

Conform acestei hotărâri, elevii unităților școlare din municipiu beneficiază de transport gratuit pe mijloacele de transport în comun dacă fac semestrial dovada prezenței la cursuri în procent de cel puțin 80% din orele de curs.

Pentru a fi înscris în Tabelul nominal al elevilor care îndeplinesc condițiile impuse de HCL nr. 409/2016, părinții sau alți reprezentanții legali ai elevilor trebuie să completeze și să depună o cerere, semestrial, la unitatea de învățământ. Pe spatele cererii unitatea școlară va face mențiunea prezenței la cursuri a elevului. Tabelele nominale sunt înaintate Primăriei Municipiului Giurgiu, care le centralizează și le predă operatorului local de transport în vederea emiterii cardurilor de călătorie. Operatorul de transport livrează Primăriei cardurile pe bază de proces verbal de predare-primire, iar Primăria, la rândul ei, le predă fiecărei unități de învățământ tot pe bază de proces verbal.

“Deja a început editarea cardurilor. (…) Tabelele nominale transmise de școli s-au centralizat, deja am urgentat și eu la compartimentul de învățământ din cadrul Primăriei să le trimită operatorului de transport, pentru că așteptau și ultima școală. Au făcut cereri destul de mulți. Au descărcat de pe aplicația “Catalogul electronic” cererea respectivă, au completat-o și au trimis-o. Sunt destul de mulți”, a precizat primarul Nicolae Barbu în conferință de presă.

Ultima modificare: 02.02.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ÎN PRIMĂVARĂ VA FI DAT ORDINUL DE ÎNCEPERE PENTRU CELE 22 DE LOCUINȚE DESTINATE SPECIALIȘTILOR DIN SĂNĂTATE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.