DOUĂ CUPLURI ȘI-AU UNIT DESTINELE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

DOUĂ CUPLURI ȘI-AU UNIT DESTINELE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

În ciuda temperaturii deloc prietenoase, două cupluri de tineri au decis să-și oficializeze relația în aer liber, în foișorul din Parcul Alei, special amenajat de Primăria municipiului Giurgiu pentru Ziua Îndrăgostiților.

Daniela Simona și Giuseppe Overdam au fost primii care au spus ”DA” în fața viceprimarului Ion Dragomir și a ofițerului de stare civilă.

Florina și George Mareș a fost cel de-al doilea cuplu care a vrut să marcheze această zi, alături de apropiați, unindu-și destinele într-un cadru romantic, pe acordurile marșului nupțial.

Proaspat căsătoriții au primit din partea municipalității flori, torturi în formă de inimă și au fost felicitați.

Tradiția căsătoriilor de Ziua Îndrăgostiților în foișorul din Parcul Alei este respectată de câțiva ani de Primăria Municipiului Giurgiu, astfel că în anul 2014 în această zi au fost oficiate două căsătorii, în anul 2015, cinci căsătorii, iar în anul 2016 două căsătorii, una dintre acestea fiind pentru 24 de ore.

Cadrul romantic va sta la dispozitia giurgiuvenilor, pentru fotografii, până pe 24 februarie, de Dragobete.

Primăria Giurgiu mulțumeste pentru sprijin societății Giurgiu Servicii Locale, Centrului Cultural Ion Vinea, Direcției Poliției Locale și Serviciului de Evidență a Persoanelor.

Ultima modificare: 14.02.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul INTERVENȚIE ÎN SIGURANȚĂ PENTRU ASANAREA PROIECTILULUI DE AVIAȚIE DESCOPERIT PE ȘANTIERUL PORTULUI TRIMODAL

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.