ÎNCEPUT DE WEEKEND CU DOUĂ EVENIMENTE CULTURAL-SOCIALE

ÎNCEPUT DE WEEKEND CU DOUĂ EVENIMENTE CULTURAL-SOCIALE

Lansarea de carte “Recurs la memorie – Timpul trece… Amintirile rămân” și Marșul pentru viață „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine” sunt două acțiuni ce vor avea loc vinerea aceasta, la Giurgiu.

Lansarea de carte semnată Petre Călinescu se va desfășura în sala de festivități a Centrului Cultural “Ion Vinea” începând cu ora 12.00, iar marșul, pe traseul Parcul Mihai Viteazul – pietonala Mircea cel Bătrân, între orele 16.00 – 17.00. La finalul evenimentului, participanții sunt invitați în sala mare a Școlii de Muzică „Victor Karpis”, unde va avea loc un concert coral la care vor participa și artisti ai Operei Române. Simultan, va avea loc concursul de desene pe asfalt și expozitie de pictură, realizate de elevi din școlile municipiului Giurgiu.

„Marșul pentru viață” este la a VII-a ediție națională și la a IV-a în județul Giurgiu, acesta fiind organizat în orașele Giurgiu, Bolintin Vale și Mihăilești.

Tema din acest an – „AJUTĂ MAMA ȘI COPILUL! EI DEPIND DE TINE” – oferă posibilitatea schimbării mentalității oamenilor în privința necesității și eficienței sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină, a femeilor însărcinate și a tuturor mamelor.

Ultima modificare: 22.03.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ANUNȚ ÎNTRERUPERE APĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.