SÂMBĂTĂ SEARĂ SE STING LUMINILE PENTRU O ORĂ!

SÂMBĂTĂ SEARĂ SE STING LUMINILE PENTRU O ORĂ!

Mâine, 25 martie, milioane de oameni din întreaga lume vor stinge lumina în intervalul orar 20.30-21.30, gest-simbol la care este invitată și comunitatea giurgiuveană pentru a se alătura Campaniei WWF Earth Hour (Ora Pământului) în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Anul acesta mesajul și îndemnul WWF pentru comunitatea Earth Hour din România este „Dăruiește naturii energia ta”. Giurgiuvenii sunt invitați să stingă luminile în case și să petreacă o oră în aer liber, la o tură cu bicicleta sau la o simplă plimbare simbolică prin oraș, împreună cu prietenii, vecinii, familia, colegii. În loc să consume energie acasă, sunt îndemnați să dăruiască propria energie pentru a proteja natura.

Primăria Giurgiu susține și în acest an vasta mișcare de mediu, întrerupând sâmbătă, în intervalul 20.30-21.30, iluminatul public al clădiririi administrației locale.
În același înterval orar va fi întrerupt iluminatul public în centrul orașului și pe B-dul București, în secvențe de câte15 minute, după cum urmează:
– Zona Centrală
– Turnul Ceasornicului – sensul giratoriu de la Spitalul Județean
– sensul giratoriu de la Spitalul Județean – intersecția cu str. Tineretului
– intersecția cu stradaTineretului – zona Kaufland

Ultima modificare: 24.03.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul AMENZILE AU PRIORITATE LA ÎNCASARE!

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.