LUCRARI REALIZATE DE GSL ÎN ULTIMELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI ÎN CADRUL CURĂȚENIEI DE PRIMĂVARĂ

LUCRARI REALIZATE DE GSL ÎN ULTIMELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI ÎN CADRUL CURĂȚENIEI DE PRIMĂVARĂ

Lucrările efectuate în cadrul campaniei de curățenie de primăvară a orașului înfrumusețează și împrospătează orașul pe zi ce trece. Angajații GSL au plantat luna aceasta 9000 de panseluțe în sensurile giratorii din zonele Vlad Tepes, Mihai Viteazul, Post Control, Lidl, Abator și Sarguinta, în parcul Expoflora, în părculețul Ancora cu ceas și pe șos. Bucuresti (vizavi de Spital).

Săptămâna trecută au plantat 41 de platani la Creșa nr. 1 și Grădinița nr. 9 de pe strada Tineretului și la locurile de joacă de la Pasarela CF-uri, Milan și Tipografie. De asemenea, au săpat și au efectuat tăieri de corecție la trandafirii de pe bd. București (Romarta – Pasarelă, Post control – Panesim, casete Sanitas, rond Orient Junior, zona Omniasig) și au cosit mecanic iarba din sensurile giratorii Vlad Țepes, Mihai Viteazul, Lidl, Autogara, Parcul Elevilor, Post Control, în parcul Expoflora, din parcul Mihai Viteazul, rondul Sf. Gheorghe, casete str. Tineretului, Bd. Bucuresti (zona Mănăstire și de la Spital la Catedrală) și zona bl. 60 Vamă.

Tot săptămâna trecută au fost văruiți 1199 de arbori în locațiile: sos. Portului + parc Port, b-dul 1907, sos. Sloboziei, str. Episcopiei, b-dul CFR, b-dul I.C. Bratianu, sos. Alexandriei, str. 23 August, str. Garii, str. Independenței, str. Petre Ghelmez, sos. Ghizdarului, sos. Bălănoaiei, str. Vlad Țepeș.

Lucrările de înfrumusețare vor continua până la jumătatea lunii aprilie, astfel încât orașul să fie pregătit pentru Zilele Municipiului.

Ultima modificare: 28.03.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul COMUNICAT DE PRESA DIRECȚIA POLIȚIA LOCALĂ GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.