LISTA DE PRIORITĂȚI PENTRU REPARTIZAREA LOCUINȚELOR SOCIALE A FOST APROBATĂ

LISTA DE PRIORITĂȚI PENTRU REPARTIZAREA LOCUINȚELOR SOCIALE A FOST APROBATĂ

S-a stabilit lista de priorități pentru repartizarea celor 90 de locuințe sociale din cartierele Istru și Tineretului! În ședința ordinară de astăzi, 30 martie, consilierii locali au aprobat cu unanimitate de voturi proiectul de hotărâre cuprinzând lista de priorități, după ce Comisia socială constituită prin Dispoziția Primarului nr. 1701/23.08.2016 a analizat toate cele 2119 dosare depuse. Dintre acestea, doar 149 au fost complete, îndeplinind criteriile de eligibilitate.

Prioritizarea acestora s-a făcut în funcție de punctajul obținut pe baza mai multor criterii, între care situația locativă actuală, numărul de persoane aflate în întreținere, starea actuală de sănătate, vechimea cererii, nivelul de studii sau pregătire profesională, venitul mediu net lunar pe membru de familie etc. Primii 90 vor fi beneficiarii celor 90 de locuințe sociale aflate în lucru, iar restul, de până la 149, vor avea prioritate la repartizarea viitoarelor locuințe sociale ce se vor construi în municipiu, dacă îndeplinesc în continuare criteriile de eligibilitate.

În ceea ce privește solicitanții de locuințe sociale ale căror dosare au fost respinse pe motiv că sunt incomplete, aceștia pot depune, pentru următoarele repartizări de locuințe sociale, un nou dosar, fără a se lua însă în calcul vechimea cererii anterioare.

Blocul din zona Istru are 20 apartamente, dintre care 12 sunt cu două camere, iar opt, cu trei camere, în timp ce Blocul C2 Tineretului are 70 de apartamente, din care 49 sunt cu o cameră, 20 – cu două camere și unul – cu trei camere. Locuințele vor fi repartizate giurgiuvenilor de îndată ce vor fi finalizate.

Ultima modificare: 30.03.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul INFORMARE PRIVIND STRATEGIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE 2016-2020

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.