PRIMARUL NICOLAE BARBU, PREZENT LA ÎNTÂLNIREA CODCR DE LA ULM, GERMANIA

PRIMARUL NICOLAE BARBU, PREZENT LA ÎNTÂLNIREA CODCR DE LA ULM, GERMANIA

Timp de două zile, 26-27 aprilie, primarul Nicolae Barbu participă la Ulm, în Germania, la întâlnirea Comitetului Extins al Consiliului Orașelor și Regiunilor Riverane Dunării (CODCR), în cadrul căruia deține funcția de vicepreședinte.

Evenimentul de anul acesta are ca temă „Orașe dunărene inteligente, durabile și sociale” și este găzduit de Primăria orasului Ulm, reunind membrii Consiliului care au drept scop principal cooperarea internațională în cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării.

Sunt prezentate proiecte de succes, de cercetare, infrastructură, în domeniul protecției mediului sau culturale, se discută problema integrării populației rome și implementarea programului Transnational Dunărea. În agenda de mâine, 27 aprilie, sunt prevăzute discuții legate de organizarea consiliului, crearea de noi structuri și participarea de noi membri din spațiul non UE, cu statut de observatori.

Următoarea întâlnire a comitetului va avea loc în octombrie, la Budapesta, cu ocazia organizării celei de-a șasea ediții a Forumului Anual pe Strategia Dunării, la Budapesta.

Ultima modificare: 26.04.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul GRINGOTRONIC , SPECTACOL MULTIMEDIA CU A.G. WEINBERGER

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.