ATELIERE DE LUCRU PE TEMA RECICLĂRII PRIN PROGRAMUL ERSAMUS

ATELIERE DE LUCRU PE TEMA RECICLĂRII PRIN PROGRAMUL ERSAMUS

Programul ERASMUS+ KA2 demarat în anul 2015 în România având drept scop activități de reciclare și de protecție a mediului se va încheia în această săptămână. Aproximativ 25 de elevi din Grecia, Italia, Finalanda și Școala Internațională din Malta cu predare în limba engleză participă în perioada 1-5 mai 2017 în colaborare cu elevii Școlii nr. 7 din Giurgiu la mai multe ateliere de reciclare textilă.

Marți, 2 mai, primarul Nicolae Barbu a fost invitat de către cadrele didactice ale Școlii nr. 7 penrtu a-i fi prezentate machetele realizate de elevi în această perioadă.

” Don’t throw, make it glow!- un proiect Erasmus+ minunat pentru care adresez felicitări Școlii Generale nr.7, profesorilor, elevilor, dar și părinților implicați.
Astăzi i-am cunoscut și pe partenerii din Malta, Italia, Finlanda și Grecia și m-am bucurat să văd o parte din machetele realizate de elevi, pe această temă, a reciclării”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

Don’t throw, make it glow! este un proiect realizat prin programul ERASMUS+ KA2 Parteneriate Strategice, finanțat de Comisia Europeană și administrat în România de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

Ultima modificare: 02.05.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ZIUA VETERANILOR DE RĂZBOI, MARCATĂ ȘI LA GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.