LUCRĂRILE DE INVESTIȚII PE CANALUL CAMA AVANSEAZĂ

LUCRĂRILE DE INVESTIȚII PE CANALUL CAMA AVANSEAZĂ

Lucrările de investiții pe Canalul Cama au avansat în ultima perioadă de timp. În prezent, potrivit inginerului de șantier, este executat căminul de vane prin care se va realiza circulația apei pentru regularizarea Canalului Cama în vederea bunei funcționări a obiectivului ”Amenajare Canal Cama”, urmând apoi să fie turnați pereții căminului de vane, execuția scărilor, a platformelor de odihnă precum și capacul de beton dotat cu kepeng de acces.
După executarea căminului de vane se va trece la execuția grinzii cap ecran pentru montarea membranei cu două geotextile de protecție în vederea realizării umpluturilor. Vor fi realizate, de asemenea, și două berne cu lățimea de 3,5 metri, după care va fi realizat coronamentul cu anrocamente de rocă (piatra brută).

Cota finală a lucrării este de 21,30 m, partea superioară va avea un coronament de aproximativ 4 metri care va face legătura între cele două maluri.
Odată cu finalizarea lucrărilor la digul de protecție, zona de agrement de pe Canalul Cama va fi amenajată peisagistic, giurgiuvenii putându-se bucura de relaxare și timp petrecut în aer liber.

Ultima modificare: 16.05.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 15 CORURI DIN ROMÂNIA ȘI BULGARIA, LA FESTIVALUL DE MUZICĂ RELIGIOASĂ “LUMINĂ DIN LUMINĂ”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.