ZIUA DUNĂRII, SĂBĂTORITĂ ȘI LA GIURGIULESTI

ZIUA DUNĂRII, SĂBĂTORITĂ ȘI LA GIURGIULESTI

În fiecare an, în data de 29 iunie, la nivel internațional toate localitățile riverane Dunării marchează Ziua Internațională a Dunării.

O delegație formată din patru reprezentanți ai Primăriei Giurgiu au participat, joi 29 iunie, la manifestările dedicate Zilei Internaționale a Dunării în satul Giurgiulești, raionul Cahul, Republica Moldova, la invitația doamnei primar Tatiana Gălățeanu.

“Obiectivul principal al zilei din acest an este de a implica oamenii şi de a accentua legăturile dintre state, precum şi interesele locuitorilor pentru ocrotirea apei”, a menționat în discurs Tatiana Gălățeanu, primarul de la Giurgiulești.

Astfel, Primăria din Giurgiulești a organizat mai multe manifestări cultural-artistice dedicate acestei sărbători la care au luat parte locuitorii și invitați de seamă. Printre acesția au fost remarcați reprezentanți ai Parlamentului Republicii Moldova, deputatul Elena Bacalu, ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Vagogne și primarul comunei Slobozia-Conachi, județul Galați, Dragomir Emil.

Activităţile organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Dunării acordă o importanţă deosebită conştientizării şi participării populaţiei la eforturile de conservare a fluviului Dunărea.

Cu prilejul vizitei în Republica Moldova, delegația Primăriei Giurgiu a oferit un cadou de protocol din partea primarului Nicolae Barbu, însoțit de o scrisoare de prietenie și de confirmare a relațiilor de bună colaborare și cooperare.

Ultima modificare: 30.06.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul MĂSURI DE PREVENIRE PENTRU PERIOADELE CANICULARE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.