S-A ÎNCHEIAT CU SUCCES CEA DE-A V-A EDIȚIE A WORKSHOP-ULUI STUDENȚILOR DE LA ARHITECTURĂ

S-A ÎNCHEIAT CU SUCCES CEA DE-A V-A EDIȚIE A WORKSHOP-ULUI STUDENȚILOR DE LA ARHITECTURĂ

Miercuri, 27 septembrie, în sala de ședințe a Consiliului Local, studenții si coordonatorii de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București s-au reunit pentru a prezenta proiectele finale, aceasta fiind și ultima zi a studenților în tabără.
Activitățile workshopului s-au axat pe o parte teoretică (prelegeri și prezentări) și pe o parte practică (bazată foarte mult pe lucrul în echipă).
Tema din acest an ”Identitatea orașului/regenerare urbană” le-a oferit participanților ocazia de a veni cu propuneri de proiecte, acestea fiind supuse, ulterior unei analize în scopul posibilității de a fi implementate.
Studenții, împărțiți în cinci echipe si-au formulat în urma analizării situației existente, a identificării slăbiciunilor și a punctelor tari, propriile obiective în vederea calității spațiului public și pentru crearea unei identități urbane. Participanții și-au redactat propunerile în format digital, iar la întâlnirea finală, la care au participat, primarul Nicolae Barbu, viceprimarul Ion Dragomir și administratorul public al municipiului Niculae Ghiță, fiecare echipă a prezentat planșele, conform layoutului stabilit.
În urma observațiilor și sugestiilor primite, într-o altă etapă, proiectele revizuite vor fi prezentate într-o expoziție deschisă publicului.
Felicitări tuturor, echipei Primăriei coordonate de arhitectul șef, Cătălina Vărzaru, care a organizat activitatea, dar mai ales studenților participanți.

Ultima modificare: 27.09.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ANUNȚ PRIVIND ÎNTRERUPEREA FURNIZĂRII APEI POTABILE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.