90 DE FAMILII DE GIURGIUVENI ȘI-AU PRIMIT SÂMBĂTĂ REPARTIȚIILE PENTRU LOCUINȚELE SOCIALE

90 DE FAMILII DE GIURGIUVENI ȘI-AU PRIMIT SÂMBĂTĂ REPARTIȚIILE PENTRU LOCUINȚELE SOCIALE

90 de familii de giurgiuveni și-au primit sâmbătă, 14 octombrie, la Ateneul Nicolae Bălănescu, dispozițiile de repartizare a locuințelor sociale din cartierele Tineretului și Istru. Alături de reprezentanții Primăriei și de proaspeții locatari, în sala Ateneului s-au aflat și reprezentanți ai constructorului, reprezentanți ai furnizorilor de utilități (energie electrică, energie termică, apă și canalizare) și ai mass-mediei locale.

În cuvântul de deschidere, primarul Nicolae Barbu i-a felicitat pe noii chiriași, precizând că meritul de a obține o locuință le aparține doar lor, întrucât au dat dovadă de răbdare și perseverență continuând să-și depună sau să-și completeze dosarul de locuință socială. Totodată, acesta le-a făcut cunoscute și responsabilitățile ce le revin în calitate de chiriași, cum ar fi întreținerea locuinței și a spațiilor comune, comportamentul civilizat în blocul respectiv sau plata chiriei și a utilităților, nerespectarea acestor minime cerințe constituind criterii de anulare a contractului de închiriere și de evacuare din locuință.

Chiriașii au fost invitați apoi pe scenă pentru a li se înmâna comunicările și dispozițiile de repartizare a locuințelor, urmând a se prezenta ulterior la Primărie pentru perfectarea contractelor de închiriere. Totodată, au primit de la furnizorii de utilități documentele și informațiile necesare pentru încheierea contractelor de energie electrică, energie termică și apă-canal.

Ultima modificare: 16.10.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul NOII CHIRIAȘI AI LOCUINȚELOR SOCIALE DIN ISTRU ȘI TINERETULUI ÎȘI VOR PRIMI MÂINE CHEILE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.