CUNUNII ÎN CADRU FESTIV, CU OCAZIA ZILEI ÎNDRĂGOSTIŢILOR, LA FOIȘORUL DIN PARCUL ALEI

CUNUNII ÎN CADRU FESTIV, CU OCAZIA ZILEI ÎNDRĂGOSTIŢILOR, LA FOIȘORUL DIN PARCUL ALEI

Ar fi al cincilea an consecutiv în care Primăria Giurgiu organizează cununii în cadru festiv, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, în Parcul Alei. Inițiativa este destinată cuplurilor de giurgiuveni care doresc să-şi oficieze relaţia într-un moment special, cei care vor să devină soţ şi soţie pe 14 februarie, în cadru festiv şi să fie cununaţi chiar de către primarul Nicolae Barbu.

Toţi cei interesaţi să ia parte la acest eveniment şi să-şi unească destinul într-o zi specială, spunând “DA” în faţa edilului şef, trebuie să urmeze procedura legală, în acest sens primind informaţiile necesare de la angajaţii Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Giurgiu. Și pentru că există termene legale care trebuie respectate, doritorii trebuie să se grăbească.

În speranța că vremea nu ne va oferi surprize neplăcute, locul stabilit, foișorul din Parcul Alei, va fi amenajat special, dar organizatorii vor fi pregătiti și cu sala de cununii, în cazul mai putin fericit al precipitațiilor care ar putea împiedica desfășurarea evenimentului în condiții optime.

Până acum, în cei patru ani au fost cununate 11 cupluri de giurgiuveni (2014-3, 2015-5, 2016-1, 2017-2).

Ultima modificare: 26.01.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul “EVOCARE 600 DE ANI DE LA TRECEREA ÎN VEȘNICIE A LUI MIRCEA CEL BĂTRÂN”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.