GIURGIU SERVICII LOCALE SE PREGĂTEȘTE DE PRIMĂVARĂ!

GIURGIU SERVICII LOCALE SE PREGĂTEȘTE DE PRIMĂVARĂ!

Giurgiu Servicii Locale se pregătește de primăvară! La sera proprie a societății, peste 7000 de fire de panseluțe, petunii și trandafiri așteaptă vremea favorabilă pentru a fi plantate în parcurile, rondurile și scuarurile din municipiu. Răsadurile de flori au fost produse din timp de angajații GSL pentru a putea fi gata de plantat în martie-aprilie și a economisi astfel resursele financiare necesare pentru achiziționarea lor de pe piața florilor.

De asemenea, pe bulevardele I.C. Brătianu și 1907 s-a încheiat acțiunea de toaletare/doborâre a copacilor uscați și care prezentau risc de prăbușire, iar acum se plantează arbori ornamentali din speciile catalpa și albizia, pentru a compensa numărul copacilor doborâți. Potrivit directorului GSL, Silvian Dumitrache, se vor planta mult mai mulți pomi decât au fost tăiați. Astfel, pe B-dul. I.C. Brătianu se vor planta peste 50 arbori, iar pe B-dul 1907, circa 30.

Tot în această perioadă se desfășoară și o acțiune de igienizare a tot ce înseamnă zonă verde adiacentă căii ferate, începând de la Obor, inclusiv zona Teatru de Vară. Acțiunea va include tunderea ierbii, tăierea arbuștilor crescuți la întâmplare și curățarea gunoaielor.

Pe această cale municipalitatea face un nou apel către cetățeni să dea dovadă de spirit civic și să nu mai arunce gunoaie în locuri nepermise. În felul acesta nu doar că se vor bucura de un mediu mai curat, dar acei bani pe care municipalitatea îi cheltuie în repetate rânduri pentru curățarea acestor gunoaie vor putea fi folosiți în scopuri mult mai utile.

Ultima modificare: 21.02.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul SITUAȚIA PROIECTELOR DE INVESTIȚII ALE MUNICIPALITĂȚII, DISCUTATĂ ÎN CONFERINȚĂ DE PRESĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.