ÎNCEPE ETAPA ZONALĂ A OLIMPIADEI NAȚIONALE DE INTERPRETARE INSTRUMENTALĂ PENTRU CLASELE III-VIII

ÎNCEPE ETAPA ZONALĂ A OLIMPIADEI NAȚIONALE DE INTERPRETARE INSTRUMENTALĂ PENTRU CLASELE III-VIII

13 elevi ai Școlii Gimnaziale de Artă “Victor Karpis” Giurgiu vor concura în acest weekend alături de alți 69 de elevi ai școlilor de profil din județele Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea în cadrul Olimpiadei Naționale de Interpretare Instrumentală pentru clasele III-VIII – Etapa zonală.

Deschiderea oficială a Olimpiadei va avea loc sâmbătă, 10 martie, începând cu ora 9.00, la Ateneul “Nicolae Bălănescu”, iar probele de concurs se vor desfăşura în aceeași zi, în intervalul orar 10.00 – 20.00, pe secţiuni: “Pian” – la Școala Gimnazială de Artă “Victor Karpis”, “Corzi”– la Ateneul “Nicolae Bălănescu”, iar “Suflători/Percuție” – tot la Ateneul “Nicolae Bălănescu”. Totodată, duminică, 11 martie, la Școala Gimnazială de Artă “Victor Karpis” se va desfășura olimpiada pentru elevii de cult adventist pe secțiuni, între orele 9.00 – 10.00.

Gala Laureaților și festivitatea de premiere va avea loc duminică, 11 martie, de la ora 12.00, la Ateneul Nicolae Bălănescu.

Evenimentul este organizat de Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, Școala Gimnazială de Artă “Victor Karpis” Giurgiu și Consiliul Local și Primăria Municipiului Giurgiu.

Mult succes elevilor participanți!

Ultima modificare: 09.03.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul PROIECTE DE EFICIENTIZARE ENERGETICĂ A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI A CLĂDIRILOR REZIDENȚIALE, DEPUSE PE POR 2014-2020

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.