EXPOZIȚIE DE ARTĂ PLASTICĂ ȘI ATELIER DE CREAȚIE LA PRIMĂVARA CULTURALĂ GIURGIUVEANĂ

EXPOZIȚIE DE ARTĂ PLASTICĂ ȘI ATELIER DE CREAȚIE LA PRIMĂVARA CULTURALĂ GIURGIUVEANĂ

Giurgiuvenii sunt invitați în acest sfârșit de săptămână la alte două acțiuni desfășurate în cadrul Primăverii Culturale Giurgiuvene: Expozitia de artă plastică – Festival Concurs Național de artă plastică ”Hristos a înviat” – ediția a X-a și Atelier de creatie ”Primăvara prin ochii copiilor” .

Expoziția panotată la Centrul Cultural “Ion Vinea” este deschisă publicului de sâmbătă, 14 aprilie, până la sfârșitul lunii și este organizată de Centrul Cultural ”Ion Vinea” în parteneriat cu Centrul Judetean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Giurgiu.

Atelierul de creatie ”Primăvara prin ochii copiilor” va avea loc duminică, 15 aprilie, ora 11:00, la Centrul Cultural ”Ion Vinea”. Copii din cadrul clasei de arta plastică a Centrului Cultural ”Ion Vinea” și a Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Giurgiu vor realiza lucrări cu aspecte reprezentative pentru orasul în care s-au născut. Momentele imortalizate sunt: trenul, Dunărea, peisaje cu pescari, pești, păsări, monumente istorice.

Ultima modificare: 12.04.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul CONCURS DE TENIS DE MASĂ CU PRILEJUL ZILEI MONDIALE A TENISULUI DE MASĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.