PROIECTUL PENTRU MODERNIZAREA ȘCOLII NR. 1 VA FI DEPUS SPRE FINANȚARE ÎN SCURT TIMP

PROIECTUL PENTRU MODERNIZAREA ȘCOLII NR. 1 VA FI DEPUS SPRE FINANȚARE ÎN SCURT TIMP

Proiectul pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale a Școlii Gimnaziale nr. 1 “Sfântul Gheorghe” va fi depus spre finanțare în scurt timp. În ședința extraordinară de ieri, 19 iunie, au fost supuse aprobării consilierilor locali documentația tehnico-economică (faza DALI) a proiectului, principalii indicatori tehnico-economici, precum și cererea de finanțare, urmând ca cel târziu începutul lunii viitoare proiectul să fie depus la MDRAP în cadrul POR 2014-2020, Axa 10.1.b.

Proiectul are o valoare totală de 12,4 mil. lei și cuprinde lucrări pentru consolidarea corpurilor tronson T1 și tronson T2 de clădire, reabilitarea termică a corpului tronson T2, recompartimentarea interioară, supraetajarea corpului Tronson T2 cu o structură ușoară din lemn, amenajarea incintei, refacerea instalațiilor interioare și exterioare (electrică, apă/canal și de încălzire), refacerea finisajelor interioare, amenajarea incintei, inclusiv refacerea împrejmuirii.

“Noi zicem că va fi un proiect ambițios, 2,5 mil euro reprezintă finanțarea europeană, și să sperăm ca în acest răstimp, de la depunere și până la aprobare, vom avea și un punct de vedere al Ministerului Afacerilor Interne de a ne pune la dispoziție o suprafață de aproape 600 și ceva de meri de teren în spatele școlii și în spatele fostei clădiri a Poliției Municipale, pentru a avea spațiul necesar construirii din surse proprii a unei săli de sport pentru această școală”, a precizat primarul Nicolae Barbu în ședința extraordinară.

Ultima modificare: 20.06.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul CONCURS DE PIESE DE TEATRU ÎNTR-UN ACT PE TEME ANTICORUPȚIE – “CURAT MURDAR, COANE FĂNICĂ”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.