DELEGAȚIE ROMÂNO-BULGARĂ ÎN VIZITĂ DE LUCRU LA PRIMĂRIA GIURGIU, ÎN CADRUL UNUI PROIECT TRANSFRONTALIER

DELEGAȚIE ROMÂNO-BULGARĂ ÎN VIZITĂ DE LUCRU LA PRIMĂRIA GIURGIU, ÎN CADRUL UNUI PROIECT TRANSFRONTALIER

Primăria Municipiului Giurgiu a găzduit astăzi vizita de lucru a unei delegații româno-bulgare formată din reprezentanți ai Consiliului Județean Giurgiu, Administrației Districtului Ruse și Municipalității Țenovo, ca parte a programului de mentorat derulat de cele trei instituții în cadrul proiectului “Program avansat transfrontalier de instruire pentru administrația județului Giurgiu și Districtului Ruse”.

Scopul programului de mentorat l-a constituit întărirea capacității administrative și transferul de bune practici, sporirea capacității de cooperare și a eficienței instituțiilor publice în contextul cooperării transfrontaliere.

Echipa de proiect a fost invitată în sala de consiliu, unde viceprimarul Ionuț Cioacă și directorul Direcției Programe Europene, Meca Ianca, i-au prezentat câteva din proiectele comune cu municipalitatea Ruse, pe programul INTERREG, implementate, aflate în derulare sau în pregătire. De asemenea, Ianca Meca a vorbit si despre alte proiecte importante ale municipalității, cum ar fi Portul Verde și de Înaltă Performanță, aflat în derulare, proiectele de eficiență energetică a blocurilor de locuințe (10 blocuri finalizate, șase în derulare și alte cca. 30 în evaluare) și a unităților de învățământ (10 proiecte aflate în evaluare), pe Programul Operațional Regional 2014-2020.

Vizita delegației s-a încheiat cu o poză de grup în holul principal al Primăriei.

Ultima modificare: 21.06.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul PROIECTUL PENTRU MODERNIZAREA ȘCOLII NR. 1 VA FI DEPUS SPRE FINANȚARE ÎN SCURT TIMP

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.