POLIȚIA LOCALĂ A APLICAT SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ 95 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE ȘI 13 AVERTISMENTE SCRISE

POLIȚIA LOCALĂ A APLICAT SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ 95 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE ȘI 13 AVERTISMENTE SCRISE

95 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 21.110 lei și 13 avertismente scrise este bilanțul activităților de prevenire și constatare a actelor de încălcare a legii desfășurate săptămâna trecută de agenții Poliției Locale.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate în domeniul rutier (48 sancțiuni), urmate de ordine publică (41 sancțiuni), restul de șase fiind aplicate de compartimentele de specilitate în domenii precum comercial, disciplina în construcții, executări mandate, mediu și evidența persoanelor. Acestea au fost aplicate atât în urma sesizărilor telefonice ale cetățenilor, cât și a sesizărilor din oficiu ale Direcției Poliției Locale.

Fluidizarea traficului rutier internațional al camioanelor, în zona Post Control – Kaufland, în intervalul orar 07.00 – 22.00, ca urmare a traficului îngreunat pe sensul de mers România-Bulgaria de către autoritățile bulgare și asigurarea ordinii publice la meciul de fotbal dintre echipa locală Astra Giurgiu și FCS București, în prima runda a Ligii I, sunt alte activități desfășurate de polițiștii locali săptămâna trecută.

Ultima modificare: 23.07.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ÎNTÂLNIRE CU LOCATARII BLOCULUI D ISTRU PENTRU GĂSIREA UNOR SOLUȚII TEMPORARE DE LOCUIT

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.