AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE ASFALTARE A STRĂZILOR DIN ZONA 1 A MUNICIPIULUI

AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE ASFALTARE A STRĂZILOR DIN ZONA 1 A MUNICIPIULUI

S-a dat startul lucrărilor de modernizare a străzilor de piatră și pământ din Zona 1 a municipiului! Echipa de constructori se află în acest moment pe str. Doicești, de pe partea stângă a șoselei Sloboziei, unde efectuează lucrări de decopertare a străzii, în același prim lot intrând și ul. Camei, Drumul Digului și fdt. Digului. După aceea constructorul se va muta în zona învecinată acestor străzi, pe partea dreaptă a șoselei Sloboziei, mai exact pe intr. Pajurei, str. Cocorului și intr. Sloboziei, unde de află deja echipele Apa Service pentru înlocuirea țevii de fier și refacerea racordurilor de alimentare cu apă.

“Este un moment fericit pentru mine să văd că, după patru ani de zile de când am demarat efectiv procedura de realizare a tuturor utilităților în zonă și am inclus în programul de asfaltare acest ultim grup de străzi de piatră și pământ din municipiul Giurgiu, ajungem la final și vedem utilajele pe stradă. Este o bucurie și a mea, nu mai mică decât bucuria oamenilor din zonă, care pe bună dreptate realizează și dumnealor că nu sunt la marginea societății și că aparțin unui municipiu reședință de județ. (…) Se lucrează intensiv, astăzi am chemat și operatorul de furnizare a energiei termice, pentru că pe această stradă au mai rămas țevi care furnizau energie termică locuințelor din zona respectivă, mai avem un post de furnizare a energiei termice care este pe drum și toate aceste lucrări se vor dezafecta, ca să lăsăm front de lucru constructorului și să facă o lucrare de calitate, o lucrare care să nu mai necesite peste câțiva ani intervnții pentru diverse reparații”, a precizat primarul Nicolae Barbu.

Edilul a anunțat totodată că săptămâna viitoare se va da ordinul de începere a lucrărilor și pentru străzile din Zona 2 a municipiului. Contractul pentru acest ansamblu de străzi a fost semnat în urmă cu o săptămână, însă având în vedere ploile anunțate pentru aceste zile, s-a convenit ca ordinul de începere să fie dat săptămâna viitoare, pentru a nu se lucra pe ploaie și a crea astfel un disconfort în plus cetățenilor.

Ultima modificare: 25.07.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ȘEDINȚĂ ORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL, JOI, 26 IULIE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.