MÂINE ÎNCEPE A DOUA ETAPĂ A DEZINSECȚIEI AERIENE

MÂINE ÎNCEPE A DOUA ETAPĂ A DEZINSECȚIEI AERIENE

Mâine, 3 august, de la primele ore ale dimineții, va începe cea de-a doua etapă a dezinsecției aeriene împotriva țânțarilor.

Vremea prognozată de meteorologi pentru această perioadă este favorabilă acțiunii de dezinsecție, nefiind anunțate căderi de precipitații, astfel că în următoarele două zile (3 și 4 august), în intervalele orare 05.15 – 09.30 și 19.30 – 20.00, va fi pulverizat insecticid cu ajutorul unui avion utilitar pe o suprafață de 1500 ha din aria administrativ teritorială a municipiului Giurgiu (intravilan și extravilan).

Substanța folosită la dezinsecție este AQUA K-OTHRINE EW 20 substanță activă DELTAMETHRIN 2g (2%), omologată de Ministerul Sănătății, aceasta aplicându-se cu respectarea prevederilor legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației. În zonele cu vegetație abundentă și lacuri se va folosi o concentrație mai mare de insecticid.

Prepararea soluției insecticide se va face în prezența reprezentanților mass-media, a societății Giurgiu Servicii Publice, precum și a oricărei persoane care dorește să verifice corectitudinea modului în care se face dezinsecția (cantitate, concentrație etc.).

Locația unde insecticidul va fi preparat și încărcat în avion este Malul Roșu. Detalii despre cum se poate ajunge aici puteti obtine la tel. 0730505521 – dl. Ionel Sevastian.

Ultima modificare: 02.08.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LICITAȚII PENTRU LOCURILE DE PARCARE – 09.08.2018 LA CENTRUL CULTURAL „ION VINEA”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.