MĂSURI DE ORDINE PUBLICĂ ÎN ZONA BÂLCIULUI DE SFÂNTA MARIA

MĂSURI DE ORDINE PUBLICĂ ÎN ZONA BÂLCIULUI DE SFÂNTA MARIA

Pentru ca sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare să fie petrecută de giurgiuveni în liniște, fără evenimente nedorite, polițiștii locali se vor afla la datorie în aceste zile în zona Oborului municipal precum și pe principalele artere de circulație.
Astfel, Direcția Poliției Locale va acționa zilnic, până pe 15 august, cu un efectiv de 20 de agenți din cadrul birourilor Ordine Publică, Intervenție, Siguranță Rutieră și compartimentele de specialitate, cu preponderență în zona bâlciului, pe șos. Ghizdarului, str. Drumul Fermei, șos. de centură zona Nord, pentru a asigura ordinea și siguranța publică, fluidizarea traficului și diminuarea riscului rutier. Activitățile vor fi desfășurate împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.
Totodată, Direcția Poliției Locale Giurgiu recomandă cetățenilor care vor tranzita zonele mai sus menționate sau vor vizita târgul organizat să dea dovadă de calm, înțelegere și să aibă un comportament civilizat, să respecte indicațiile polițiștilor, să acorde atenție modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale, să anunțe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă observă persoane cu un comportament antisocial, să respecte regulile de circulație la deplasarea pe drumurile publice, să nu se implice în scandaluri sau discuții cu persoane necunoscute, să nu jignească pe nimeni și să nu încurajeze reacții de agresivitate.

Ultima modificare: 13.08.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul REDISTRIBUIREA ANL-URILOR CONTINUĂ POTRIVIT LISTEI DE PRIORITĂȚI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.