PROIECTELE DE EFICIENTIZARE ENERGETICĂ A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT AU INTRAT ÎN ETAPA DE PRECONTRACTARE

PROIECTELE DE EFICIENTIZARE ENERGETICĂ A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT AU INTRAT ÎN ETAPA DE PRECONTRACTARE

Cele opt proiecte de eficientizare energetică a unităților școlare din municipiu au intrat în etapa de precontractare, după ce au trecut cu bine de etapa de evaluare tehnico-financiară, iar în ședința ordinară de mâine, 27 septembrie, vor fi supuse aprobării consilierilor locali. Despre acest subiect a discutat astăzi în conferință de presă primarul Nicolae Barbu, care a precizat că a stabilit de comun acord cu directorul ADR Sud-Muntenia, Liviu Mușat, ca evenimentul de semnare a contractelor să aibă loc la Giurgiu.

Cele opt unități de învățământ care vor beneficia de finanțare pentru eficientizare energetică sunt Liceul Teoretic “Tudor Vianu”, Colegiul Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu” – Corp C1, Școala Gimnazială „Academician Marin Voiculescu”, Școala Gimnazială nr. 5, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” – Corp C2, Grădinița cu Program Normal nr. 9 și Grădinița cu program Prelungit „Căsuța Fermecată”, iar valoarea totală a investițiilor ce vor fi făcute în acestea se ridică la 17 mil. lei.

Tot în ședința ordinară de mâine, vor fi supuse aprobării proiecte de hotărâri precum:

– aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați după achizție pentru obiectivele de investiții de dotare cu mobilier specific a laboratoarelor școlare, alte categorii de mobilier și dotări independente a Colegiului Tehnic Viceamiral Ioan Bălănescu și a Colegiului Național Ion Maiorescu, prin PNDL II 2017-2020;

– aprobarea exprimării acordului în vederea stabilirii traseului pentru obiectivul “Variantă ocolitoare Giurgiu”;

– aprobarea prețului local de facturare al energiei termice livrate populației în sistem centralizat, în sezonul de încălzire 16 octombrie 2018 – 15 aprilie 2019.

Ordinea de zi a ședinței poate fi consultată la următorul link: http://old.primariagiurgiu.ro/portal/giurgiu/primarie/portal.nsf/0/E06EB3628EC3C6C0C225820F002C0383/$FILE/oz%2027%20sept.pdf

Ultima modificare: 26.09.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ANUNT IMPORTANT!

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.