MUNICIPALITATEA VA DEPUNE CERERI DE FINANȚARE PENTRU MODERNIZAREA A DOUĂ GRĂDINIȚE

MUNICIPALITATEA VA DEPUNE CERERI DE FINANȚARE PENTRU MODERNIZAREA A DOUĂ GRĂDINIȚE

Alături de cele opt obiective de investiții prezentate în articole anterioare și care vizează modernizarea infrastructurii de transport public, amenajarea unor spații de agrement pe Canal Cama și regenerarea economică și socială a comunităților marginalizate din cartierele Istru și Cărămidarii Noi, municipalitatea va depune până la sfârșitul acestei săptămâni cereri de finanțare pentru modernizarea a două grădinițe din municipiu.

Este vorba despre Grădinița cu program normal nr. 3, pentru care sunt prevăzute extinderea, reabilitarea și dotarea cu echipamente și mobilier, și despre Grădinița “Căsuța Fermecată”, care va fi modernizată, reabilitată și dotată cu echipament specific.

Ambele proiecte au o valoare estimativă de 2,7 mil. lei și vor fi depuse pe Axa 4 a Programului Operațional Regional 2014-2020, Prioritatea de investiții 4.4 – Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectiv specific – Creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie și sprijinirea participării părinților pe piața forței de muncă.

Ultima modificare: 06.11.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ANUNȚ IMPORTANT

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.