FACILITĂȚI FISCALE PENTRU ARBORAREA DRAPELULUI NAȚIONAL

FACILITĂȚI FISCALE PENTRU ARBORAREA DRAPELULUI NAȚIONAL

Persoanele juridice din municipiu care arborează steagul României pe perioada întregului an calendaristic pe clădirile nerezidențiale aflate în proprietate/concesionare/închiriere vor beneficia de o reducere de 1% a impozitului pe clădiri.

Măsura a fost adoptată de municipalitate în ședința ordinară a Consiliului Local din luna decembrie a acestui an cu scopul de a încuraja respectul față de însemnele naționale și va intra în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2019.

În categoria clădirilor nerezidențiale sunt incluse acele clădiri care sunt folosite pentru activități administrative, de agrement, comerciale, de cult, cultură, educație, financiar-bancare, industriale, de sănătate, sociale, sportive, turistice, precum și activități similare indiferent de utilizare și/sau denumire, fără ca acestea să intre în categoria clădirilor rezidențiale.

Pentru a beneficia de această reducere, persoanele juridice trebuie să depună la sediul Direcției de Impozite și Taxe Giurgiu, până cel târziu 31 martie a anului de referință, o declarație pe proprie răspundere însoțită de două fotografii ale clădirii cu steagul arborat.

Drapelul trebuie să fie arborat pe toată perioada anului calendaristic, să aibă o dimensiune minimă de 135 cm/90 cm și să nu fie deteriorat sau decolorat.

Ultima modificare: 27.12.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul PROGRAM SCURT PENTRU LIBER TRANS ÎN ZILELE DE CRĂCIUN ȘI ANUL NOU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.