AVIOANELE FORȚELOR AERIENE ROMÂNE VOR SURVOLA ASTĂZI MUNICIPIUL ÎN CADRUL UNEI CAMPANII DE PROMOVARE

AVIOANELE FORȚELOR AERIENE ROMÂNE VOR SURVOLA ASTĂZI MUNICIPIUL ÎN CADRUL UNEI CAMPANII DE PROMOVARE

În cadrul campaniei de promovare a Fortelor Aeriene, avioane F-16 MLU si MIG 21 LanceR din dotarea Bazei 86 Aeriană vor executa astăzi, 12 februarie, intre orele 12.00-14.00, un survol în municipiul Giurgiu.

Cetatenii sunt rugati sa nu se panicheze la auzul avioanelor!

Conform informațiilor oficiale, reprezentați ai Forţele Aeriene Române vor veni astăzi în municipiul Giurgiu, pentru a le prezenta liceenilor oferta educațională în învățământul militar.

Activitățile de promovare vor avea loc de la ora 12.00, in fata Teatrului Tudor Vianu, acolo unde va fi amenajat un stand de prezentare și promovare a ofertei educaționale a Forţelor Aeriene, urmate de survolarea zonei și orașului a doua avioane tip.

Elevii claselor a XII-a vor avea ocazia să afle detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de viața piloților și a militarilor din Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene și de militari din cadrul bazelor aeriene și reprezentanții din cadrul Centrului Militar Județean Giurgiu.

Evenimentul are loc la Giurgiu cu sprijinul Inspectoratului Școlar Giurgiu, Teatrului Tudor Vianu, Primăriei Giurgiu, CJ Giurgiu, Politiei Locale Giurgiu!

Ultima modificare: 18.08.2022 – 16:15 de către

Anteriorul ANUNȚ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.