STATISTICA REALIZATA DE DIRECTIA SERVICII PUBLICE PE MUNICIPIUL GIURGIU

STATISTICA REALIZATA DE DIRECTIA SERVICII PUBLICE PE MUNICIPIUL GIURGIU

Circa 26.400 de giurgiuveni locuiesc la bloc, în 16.424 de apartamente, din care 14% sunt nelocuite, 2% locuite parțial și 77% locuite permanent, conform statisticii realizate de Direcția de Servicii Publice în urma unei ample acțiuni de inventariere realizate în perioada 1-28 februarie 2019.

Astfel, 6 echipe mixte de monitori, angajați ai Primăriei Giurgiu, s-au deplasat în teren, la sediile asociațiilor de proprietari sau la domiciliul cetățenilor, în zonele repartizate, completând o serie de documente prin care s-a dorit întocmirea unei statistici reale, comparată ulterior cu cea primită de la Compartimentul Energetic și Asociații de Proprietari.

Astfel, s-a constatat existența unui număr mai mic de asociații de proprietari și tot mai multe blocuri care nu mai au o astfel de structură de organizare și reprezentare, au fost identificate apartamentele nelocuite sau parțial nelocuite și s-a putut stabili o imagine clară a ocupării apartamentelor din municipiu.

În concluzie, cele mai relevante date statistice care au reieșit în urma acțiunii din teren sunt acelea că 3.456 de apartamente sunt nelocuite, 261 temporar locuite și doar restul de 12.707 sunt locuite permanent.
De asemenea, din totalul de 26.376 de locuitori la bloc, 2344 sunt chiriași.

Ultima modificare: 18.08.2022 – 16:19 de către

Anteriorul ASTĂZI, AU FOST SEMNATE ALTE DOUĂ CONTRACTE DE FINANȚARE PENTRU EFICIENTIZARE ENERGETICĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.