PRIMARUL NICOLAE BARBU , PREZENT LA CEREMONIA DE BOTEZ A NAVEI DE SEMNALIZARE ,,CONCORDIA EU 2019,,

PRIMARUL NICOLAE BARBU , PREZENT LA CEREMONIA DE BOTEZ A NAVEI DE SEMNALIZARE ,,CONCORDIA EU 2019,,

Primarul Nicolae Barbu a fost prezent, astăzi 26 martie, la ceremonia de botez a navei de semnalizare ”CONCORDIA EU 2019” , rezultat al proiectului FAIRwayDanube, finanțat prin programul CEF. Nava de semnalizare a fost construită de șantierul naval Shipyard ATG Giurgiu, în 14 luni, iar contractul a avut o valoare de 3.350.000 euro. Nava este dedicată activității de semnalizare a șenalului pe sectorul românesc de Dunăre.
La eveniment, au participat ministrul transporturilor Răzvan Cuc, Violeta Bulc, comisarul european pentru transport precum și alți reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, ai Comisiei Europene și ai Agenției INEA.
Obiectivul principal al Proiectului FairwayDanube, este să implementeze “Master Planul de Reabilitare și Întreținere a Șenalului Navigabil al Dunării și a afluenților săi navigabili” aprobat de toate Ministerele relevante în decembrie 2014. Scopul Master Planului este de a atinge și de a asigura condiții bune de navigație pe tot parcursul anului, prin furnizarea unui nivel minim de servicii.

Ultima modificare: 18.08.2022 – 16:17 de către

Anteriorul MUNICIPALITATEA DIN GIURGIU VA MARCA ȘI ÎN ACEST AN ORA PĂMÂNTULUI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.