LANSAREA PROIECTULUI CARE VIZEAZĂ ÎNFIINȚAREA GHIȘEULUI UNIC LA NIVELUL PRIMĂRIEI GIURGIU

LANSAREA PROIECTULUI CARE VIZEAZĂ ÎNFIINȚAREA GHIȘEULUI UNIC LA NIVELUL PRIMĂRIEI GIURGIU

Întregul Executiv al Primăriei Giurgiu, echipa de proiect, reprezentanți ai administrațiilor locale și județene din Giurgiu au participat, astăzi 26 martie, la deschiderea oficială a proiectului ”Mecanisme și Proceduri Administrative Moderne în Primăria Giurgiu ” (MEPAM).

”Mă bucur că acest proiect gândit cu mult timp în urmă, încă de la preluarea primului meu mandat, începe să devină realizabil. Mi-am dorit dintotdeauna ca interacțiunea cu cetățeanul să nu mai fie realizată prin metodele vechi. L-am numit mai simplu ghișeul unic, referindu-mă la o locație nouă care va fi construită și unde își vor desfășura activitatea angajați din cadrul Primăriei și ai direcțiilor subordonate. Nu va mai fi nevoie ca cetățeanul să meragă din birou în birou. Ghișeul unic va fi legat cu terminalele din cadrul Primăriei și ale celorlalte direcții, termenul de soluționare și așteptare reducându-se considerabil. Felicit echipa care a preluat și a gândit acest proiect. , a declarat primarul Nicolae Barbu”.

Proiectul vizează înființarea unui Birou Unic la nivelul Primăriei Giurgiu și al direcțiilor subordonate, destinat exclusiv lucrului cu publicul, reducându-se astfel timpul de așteptare, de asemenea urmărindu-se creșterea transparenței în administrația locală.
În cadrul proiectului vor fi instruite 64 de persoane (aleși locali, personal de conducere și de execuție) pentru deprinderea de cunoștințe și abilități necesare sprijinirii măsurilor/acțiunilor vizate de realizarea acestui ghișeu unic.

Proiectul Mecanisme și Proceduri Administrative Moderne în Primăria Giurgiu (MEPAM) a fost depus și câștigat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA), are o valoare totală de 3.763.974 lei si o perioadă de implementare de 24 de luni.

Ultima modificare: 18.08.2022 – 16:17 de către

Anteriorul MUNICIPALITATEA DIN GIURGIU VA MARCA ȘI ÎN ACEST AN ORA PĂMÂNTULUI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.