COMBATEREA ȚÂNȚARILOR – O PROBLEMĂ LA NIVEL NAȚIONAL

COMBATEREA ȚÂNȚARILOR – O PROBLEMĂ LA NIVEL NAȚIONAL

Primarul Nicolae Barbu a adus în discuție în conferința de presă, organizată, astăzi 26 iunie 2019, problema combaterii invaziei de țânțari din municipiul Giurgiu.
”Am început cu dezinsecțiile terestre de la sfârșitul lunii mai, iar la începutul lunii iunie au început să fie trimise atenționțări de vreme instabilă, furtuni însoțite de vânt, grindină și descărcări electrice, dar cu toate acestea noi am continuat dezinsecțiile și în luna iunie. Vreau să spun că folosim aceeași substanță de 3 ani, însă am observat că nu-și mai face efectul. Din păcate, ne confruntăm cu altă specie de țânțari,” a precizat primarul Nicolae Barbu.
De asemenea, edilul a mai spus că a purtat discuții și cu primarii din alte localități care au aceeași problemă de eradicare a țânțarilor. Toate orașele cu port la Dunăre întâmpină greutăți în ceea ce privește dezinsecțiile cu substanțe omlogate de Ministerul Sănătății, care nu mai au nici un efect asupra țânțarilor.
”Am spus, și voi sublinia acest lucru, că dacă nu gândim un proiect împreună – și aici mă refer la toate orașele dunărene, nu vom reuși să combatem invazia țânțarilor,” a conchis edilul Nicolae Barbu.
În perioada 01.07 – 10.07.2019 va fi efectuată cea de-a doua etapă a dezinsecției aeriene concomitent cu cea terestră, primarul Nicolae Barbu dând asigurări că aceste pulverizări nu vor fi ultimele.

Ultima modificare: 27.06.2019 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ORDIN DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR LA SALA DE SPORT DE LA ȘCOALA NR.7

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.