Adelina Pavel, noul director al Direcției de Asistență Socială Giurgiu

Adelina Pavel, noul director al Direcției de Asistență Socială Giurgiu

Odată cu încetarea activității doamnei Viorica Bănescu, cea care a ocupat mai bine de 15 ani funcția de director executiv al Direcției de Asistență Socială Giurgiu, începând cu data de 2 august 2022, Adelina Pavel, director al Direcției Servicii Publice din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului, a fost numită prin detașare pe o perioadă de 6 luni, noul director al DAS Giurgiu, conform dispoziției primarului emisă în temeiul art.509, alin. 2 și 4, art.511, art.528, alin.5 și art.199 alin.1 și 2 din OUG 57/2019 privind Codul Administrativ.
Decizia primarului municipiului Giurgiu se bazează pe experiența vastă în domeniul Asistenței Sociale și pe CV- ul care demonstrează capacitatea și competențele exercitării funcției publice de director executiv al Direcției de Asistență Socială Giurgiu.
Adelina Pavel a fost director executiv al DGASPC Giurgiu, director adjunct al DAS, șef serviciu resurse umane la Casa de Asigurări de Sănătate, director economic al Direcției Administrația Domeniului Public Giurgiu. Pentru capaciatea sa profesională, în perioada 2011-2013, Adelina Pavel a ocupat în cadrul Ministerului Muncii , Familiei și Protecției Sociale, funcția de expert legislație persoane cu dizabilități, implementând grantul în valoare de 1,7 milioane euro, ”Japan Policy and Human Resources Development (PHRD) Tehnical Assistance Program to Support and Development in Romania”.
Adelina Pavel și-a expus cunoștințele și experiența dobândită în domeniul asistenței sociale, în anul 2010, atunci când cartea ”Asistența socială din județul Giurgiu – o altă abordare” a văzut lumina tiparului.

Ultima modificare: 04.08.2022 – 11:10 de către Administrator

Anteriorul Proiect VENUS – Violență domestică zero, Egalitate de șanse între femei și bărbați, Normalitate/Nediscriminare, Unitate în abordare, Solidaritate

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.