LUCRURILE BUNE SE FAC DE OAMENI, CU OAMENI ȘI PENTRU OAMENI!

LUCRURILE BUNE SE FAC DE OAMENI, CU OAMENI ȘI PENTRU OAMENI!

Activitățile educativ-preventive efectuate de către consilierii primarului Adrian Anghelescu în baza Parteneriatului denumit ”UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT FĂRĂ RISCURI”, încheiat între Primăria Municipiului Giurgiu, prin primarul Adrian Anghelescu și Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, prin inspectorul general școlar prof. Ion Ghimpețeanu, continuă în unitățile de învățământ giurgiuvene gimnaziale și liceale.
De la începutul anului școlar 2024-2025 au fost efectuate un număr de 34 activități în liceele și școlile gimnaziale, la care au participat în total, un număr de aproximativ o mie de elevi, împreună cu profesorii și consilierii școlari. Activitățile au avut ca scop conștientizarea acestora cu privire la riscurile, consecințele dramatice generate de consumul de droguri, precum și alte atitudini antisociale care pot apărea în unitățile de învățământ.
De asemenea, au fost efectuate trei întâlniri cu părinții avand ca scop instruirea și cunoașterea acestui flagel prezent și în comunitatea giurgiuveană, pentru a putea identifica, recunoaște modificările comportamentle ale copilului și preveni astfel de situații atunci când ar putea să apară.
Lucrurile bune se fac de oameni, cu oameni și pentru oameni!
❌Spune nu drogurilor!
🔴Nu rămâneți indiferenți! Indiferența crează dependență!

Ultima modificare: 11.10.2024 – 10:38 de către Administrator

Anteriorul Anunț important pentru giurgiuvenii interesați de mediul antreprenorial

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.