Anunț important pentru giurgiuvenii interesați de mediul antreprenorial

Anunț important pentru giurgiuvenii interesați de mediul antreprenorial

Primăria Giurgiu îi informează pe giurgiuvenii interesați să dezvolte un proiect antreprenorial, în domeniul economiei sociale, de faptul că Societatea Națională de Cruce Roșie din România în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară și Servicii Sociale, derulează proiecul Urban Acces – sprijinirea înființării de întreprinderi sociale în mediul urban în regiunile Sud-Muntenia și Sud-Vest Oltenia.
În cadrul acesuia, partenerii de proiect derulează cursuri de formare profesională în format online, pentru antreprenor în economia socială sau pentru manager de întreprindere socială.
“️Participarea este GRATUITĂ, iar pe parcurs vei beneficia de sprijin și consiliere din partea experților în economie socială. La finalul cursurilor, vei primi un certificat de absolvire recunoscut de ANC. Aplică acum pentru a învăța cum să îți creezi un plan de afaceri, pe care îl poți depune în cadrul proiectului nostru pentru a obține o finanțare nerambursabilă de 100.000 de euro!”, anunță Crucea Roșie Romana.
Accesează link-ul pentru Regiunea Sud-Muntenia:

Ultima modificare: 09.10.2024 – 16:06 de către Administrator

Anteriorul Vizita oficială la Tivat a primarului Adrian Anghelescu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.