”GHIDUL PĂRINTELUI PRIVIND PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ÎN RÂNDUL TINERILOR”

”GHIDUL PĂRINTELUI PRIVIND PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ÎN RÂNDUL TINERILOR”

Copiii dumneavoastră se apropie de finalul anului școlar 2023-2024. Vacanța de vară este aproape și suntem siguri că veți rămâne alături de ei și în această perioadă. Sperăm ca rezultatele obținute în anul școlar să fie pe măsura așteptărilor iar celor care vor susține examenele de evaluare, bacalaureat sau promovarea în unitățile de învățământ superior, le dorim mult succes!
Rezultatele copiilor se datorează în mare măsură efortului dumneavostră, al părinților, dar să nu uităm niciodată efortul și dăruirea profesorilor.
Doar cu educație, cu un învățământ performant, cu acești copii, elevi, tineri, neatinși de vicii, vom avea un viitor mult mai frumos pentru că ei reprezintă viitorul nostru.
Repostăm în continuare ”GHIDUL PĂRINTELUI PRIVIND PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ÎN RÂNDUL TINERILOR” întocmit de către consilierii primarului Adrian Anghelescu, cu speranța că va fi de folos și veți fi aproate de copiii dumneavoastră în fiecare moment.
”TOTUL PENTRU EDUCAȚIE, TOTUL PENTRU VIITOR”
⛔Spune NU drogurilor!
❌Indiferența crează dependență!
https://web.facebook.com/100063680857743/videos/1472722856785559

Ultima modificare: 12.06.2024 – 08:35 de către Administrator

Anteriorul Începând de săptămâna viitoare, Primăria municipiului Giurgiu va organiza acțiuni de informare și verificare pentru deținătorii de câini și pisici

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.