Spune nu drogurilor! Indiferența crează dependență!

Spune nu drogurilor! Indiferența crează dependență!

În cadrul proiectului preventiv-educativ, inițiat și susținut de către primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, în baza parteneriatului ”Campania Antidrog”, încheiat între Primăria Municipiului Giurgiu și Inspectoratul Județean Școlar, în perioada noiembrie-decembrie 2023, consilierii primarului au efectuat 78 de activități în unitățile de învățământ giurgiuvene, liceale și gimnaziale. La întâlniri, au participat peste 1500 de elevi, împreună cu profesorii, activitățile de tip ,,door to door” fiind efectuate la fiecare clasă, în timpul orelor de dirigenție.
Activitățille de acest gen vor fi permanente și vor avea drept țintă adolescenții, urmând să fie realizate și întâlniri cu părinții elevilor din unitățile de învățământ giurgiuvene, la care vor participa inclusiv profesorii și instituțiile abilitate în acest domeniu. Scopul principal al proiectului educațional este de a dialoga, de a primi propuneri și de a construi împreună pentru un viitor mai bun.
Cu prilejul întâlnirilor de sfârșit de an, autoritățile bulgare din Ruse au solicitat îndrumare pentru demararea unui astfel de proiect, considerat foarte important pentru întreaga comunitate.
Primăria municipiului Giurgiu mulțumește tuturor cadrelor didactice giurgiuvene care susțin acest proiect, dar nu în ultimul rând elevilor și părinților.

Ultima modificare: 09.01.2024 – 10:01 de către Administrator

Anteriorul Vandalizările continuă

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.