Școala Altfel la Primăria Giurgiu

Școala Altfel la Primăria Giurgiu

Mai mulți elevi din cadrul Colegiului Național ”Ion Maiorescu” au avut astăzi ocazia să cunoască detalii legate despre rolul administrației locale, în cadrul activităților incluse în programul ”Școala Altfel”.
La Primăria Giurgiu, gazde le-au fost cei doi viceprimari, Ionel Muscalu și Marian Damian.
Prima oprire a elevilor a fost în sala de ședințe, acolo unde cei doi edili le-au dat liceenilor detalii despre ședințele de Consiliul Local, despre activitățile direcțiilor din cadrul primăriei, creându-se totodată o discuție interactivă. Elevii au fost pentru scurt timp în postura primarului, a viceprimarilor dar și a consilierilor locali, având libertatea de a decide pentru comunitatea în care trăiesc.
La întâlnirea din sala de ședințe au fost prezenți si consilierii personali ai primarului care le-au prezentat tinerilor un reportaj și le-a vorbit despre flagelul consumului de droguri, despre cum pot evita anturaje nocive, dar și despre consecințele dramatice ale consumului de narcotice.
Din sala de ședințe, elevilor le-au fost prezentate birourile în care își desfășoară activitatea angajații Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, sala de căsătorii, biroul viceprimarului și al primarului.

Ultima modificare: 07.11.2023 – 14:36 de către Administrator

Anteriorul Pencho Milkov reales primar la Ruse

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.