Anunț

Anunț

Având în vedere fenomenele meteorologice din noaptea de 25 spre 26 noiembrie 2023, în urma cărora foarte mulți copaci sau ramuri ale acestora s-au rupt, blocând accesul pietonilor și autovehiculelor, informăm cetățenii că societățile subordonate Consiliului Local au intervenit zilnic cu toate echipele și utilajele disponibile astfel încât să îndepărteze orice pericol.
Întrucât numărul copacilor rupți a fost foarte mare, Societatea Giurgiu Servicii Locale nu a avut capacitatea de a degaja din teren tot materialul lemnos rezultat, astfel că începând de luni 04 decembrie 2023 societatea va interveni etapizat pe cartiere și va proceda la strângerea crengilor rămase în teren.
În ceea ce privește iluminatul public, angajații Societății Giurgiu Servicii Publice au reușit să remedieze în proporție de 95% problemele/avariile s-au produs la iluminatul public, iar cele rămase nerezolvate sunt defecțiuni minore care nu afectează multe locații și care vor fi rezolvate în zilele următoare.
Cablurile pe care mulți dintre dumneavoastră le vedeți căzute prin oraș, aparțin operatorilor de comunicații (TV/internet), iar asupra acestora Societatea Giurgiu Servicii Publice nu are dreptul de intervenție (acestea fiind proprietatea operatorilor).
Municipalitatea solicită și pe această cale operatorilor/furnizorilor de servicii de televiziune și internet să îndepărteze urgent toate cablurile care reprezintă un pericol pentru cetățeni.
Primăria Municipiului Giurgiu mulțumește cetățenilor pentru înțelegere!

Ultima modificare: 01.12.2023 – 16:01 de către Administrator

Anteriorul Baloane, stegulețe și surprize dulci

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.