Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Teatrul ”Tudor Vianu” a găzduit, astăzi 27 octombrie 2023, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, eveniment organizat anual de către ANOFM prin Agențiile Județene în scopul stimulării forței de muncă.
Persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă au fost ofertate de 132 de agenți economici care au disponibile 250 de locuri de muncă, în diverse domenii de activitate.
Alături de agenții economici din județul Giurgiu, s-au aflat Penitenciarul Giurgiu, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Centrul Militar Județean, dar și societățile subordonate Consiliului Local, respectiv Giurgiu Servicii Publice și Servicii Locale care au disponibile posturi vacante pentru îngrijitor spații verzi, lucrător pentru salubrizare și electrician echipamente electrice și energetice.
Toți cei prezenți au aflat de la organizatori informații referitoare la facilităţiile oferite de legea privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă despre măsurile active, stimulente, prime oferite angajatorilor și persoanelor înregistrate în baza de date a ANOFM, dar și despre cursurile de formare profesională organizate în regim propriu sau prin furnizorii de servicii specializate, acreditaţi.
La evenimentul organizat de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu, Primăria municipiului Giurgiu a fost reprezentată de către viceprimarul Ionel Muscalu.

Ultima modificare: 27.10.2023 – 12:40 de către Administrator

Anteriorul Ședința ordinară a Consiliului Local Giurgiu 26.10.2023

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.