Anunț important!

Anunț important!

În perioada 07 – 09 septembrie, pe bulevardul I.C. Brătianu și în Piața Gării din municipiul Giurgiu vor fi efectuate lucrări de frezare a stratului de asfalt existent, operațiuni ce vor fi realizate fără închiderea totală a traficului rutier.
Activitățile sunt cuprinse în proiectul “Modernizarea infrastructurii de transport public pe coridorul de mobilitate urbană Central al municipiului Giurgiu” fiind incluse și strada Tineretului, bd-ul Petre Ghelmez și bd-ul CFR.
Pentru a nu fi îngreunată activitatea utilajelor și în vederea evitării blocajelor sau a evenimentelor nedorite, facem apel la înțelegere din partea locuitorilor din zonă și a participanților la trafic.
Reamintim că, în prezent, Primăria Municipiului Giurgiu implementează trei proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, în cadrul cărora se vor efectua lucrări de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere, pietonale, velo, a celei dedicate transportului public local, inclusiv amenajarea spațiilor pentru traficul staționar.

Ultima modificare: 07.09.2023 – 08:21 de către Administrator

Anteriorul Lucrările de reabilitare și modernizare din cadrul proiectelor de mobilitate urbană, continuă

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.