Angajații GSP au lucrat în aceste zile la întreținerea curățeniei pe străzi

Angajații GSP au lucrat în aceste zile la întreținerea curățeniei pe străzi

Angajații GSP au lucrat în aceste zile la întreținerea curățeniei pe străzi, măturat stradal, curățat iarba de pe trotuare în urma activității de erbicidat pe șos.București, la remedierea deficiențelor de la sistemul de iluminat, la curățarea și întreținerea stâlpilor de iluminat public de pe șos.București. În plus, au realizat lucrări de branșament electric pe str.Mircea cel Bătrân.
Săptămâna viitoare, angajații compartimentului DDD vor acționa pentru dezinsecția parcurilor și zonelor verzi, la unitățile de învățământ, dar și în următoarele zone: Dr. Stăneștiului – str. Ancorei – str. Prunaru – str. Murelor (tur-retur) – Dr. Stăneștiului (retur) – Str. Cătunului – str. Cocorului – șos. Sloboziei (ieșire din oraș) retur – Str. Camei – str. Doicești – Cartier Istru – Parc Alei, pe strazile din Cartierul Tineretului Sub, Tineretului Nord, Cartier Oinac, în zona centrală, sos. Bălănoaiei, ANL, Ghizdarului, Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazul, Șos.București, la subsolurile inundate din Decebal, NegruVodă, zona Milan, Clopotari.
Premergător începutului de an școlar, GSP va verifica sistemul de iluminat public în zona adiacentă unităților de învățământ de pe razaMunicipiului Giurgiu.
În ultima perioada, GCE a lucrat la reabilitarea trotuarelor pe B-dul București , zona Casa Cărții și Casei Județene de Pensii, lucrări care se află și în planul de activități pentru începutul săptămânii viitoare.

Ultima modificare: 01.09.2023 – 11:55 de către Administrator

Anteriorul Vizită a delegației de la Vetovo la Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.