Lucrările de reabilitare a străzilor incluse în coridoarele de mobilitate urbană progresează de la o zi la alta

Lucrările de reabilitare a străzilor incluse în coridoarele de mobilitate urbană progresează de la o zi la alta

Pe strada I.C. Brătianu, constructorul a început montarea bordurilor și a pavelelor, în timp ce pe șoseaua Sloboziei, după frezarea a 50% din suprafață, datorită condițiilor din teren și urmare a efectuării săpăturii pe un tronson de aproximativ 180 m, tronson ce a fost “stabilizat” și au fost așternute straturi de balast/piatră spartă, lucrările vor fi continuate/adaptate fără a mai fi realizată săpătura.
În paralel, pe strada Ramadan se lucrează la ridicarea la cotă a căminelor și a gurilor de scurgere, astfel încât în săptămâna următoare să fie turnat cel de-al doilea strat de mixtură asfaltică.
Pe șoseaua Bălănoaiei, tronson Pictor Grigorescu-Șoseaua Ghizdarului, după aducerea la “stadiul de piatră spartă” a 50% din suprafață, se continuă cu spargerea betonului pe restul suprafeței și totodată, cu așternerea unui strat intermediar de beton concasat, astfel încât să fie înlesnit accesul la proprietăți al locuitorilor și agenților economici din zonă.
Pe strada Pictor Grigorescu se lucrează la finalizarea trotuarelor, la montarea căminelor tip Geiger și la așternerea stratului de piatră spartă, în perspectiva turnării, în cursul săptămânii viitoare, a primului strat de mixtură asfaltică.

Ultima modificare: 22.08.2023 – 11:00 de către Administrator

Anteriorul Ședința ordinară a Consiliului Local Giurgiu 17.08.2023

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.