Comunicat de presă Poliția Locală

Comunicat de presă Poliția Locală

În perioada 11-15 august 2023, în Parcul adiacent Hotelului Steaua Dunării municipalitatea a organizat Bâlciul anual, prilejuit de sărbătoarea Sfintei Marii.
Cu această ocazie au fost patru zile de spectacol artistic, parcul de distracții a fost pus la dispoziția celor mici, iar terasele au îmbiat adulții cu produsele de grătar, bere și sucuri, pentru a mai diminua din disconfortul celor peste 30 de grade Celsius.
Pentru ca cetățenii municipiului să se relaxeze în aceasta minivacantă, forțele de ordine și-au dat mâna (Politia, Jandarmeria și Poliția Locală), într-un efort comun.
Astfel, în această perioadă, polițiștii locali au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21 720 lei, din care 2 Avertismente scrise. Compartimentul Siguranța Rutieră a aplicat 8 sancțiuni, Biroul Ordine Publica 19 sancțiuni, iar Compartimentul Comercial 11 sancțiuni (desfășurare de activități comerciale fără a fi autorizați în acest sens, expunere spre vânzare fără a deține aviz de ocupare temporară a domeniului public emis de Primăria Municipiului Giurgiu).

Ultima modificare: 17.08.2023 – 11:13 de către Administrator

Anteriorul Anunț întrerupere apă

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.