70 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Casei de Ajutor a pensionarilor din judeţul Giurgiu

70 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Casei de Ajutor a pensionarilor din judeţul Giurgiu

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Giurgiu, în parteneriat cu Primăria municipiului Giurgiu a organizat, astăzi 27 iulie, preţ de câteva ore, în Parcul Tineretului, o manifestare cultural-artistică menită să aducă voie bună seniorilor giurgiuveni, aceasta fiind prilejuită de împlinirea a 70 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Casei de Ajutor Reciproc a pensionarilor din judeţul Giurgiu.
Pensionarii s-au bucurat de un concert de muzică şi dansuri populare oferite de ansamblul CARP Giurgiu, corul CARP Giurgiu şi soliştii Maria Simion, Mihaela Baban, Ionuţ Preda, Liliana Ciocoiu, Georgeta Masura Vasile, Constantin Enceanu şi formaţia Spitalul de Urgenţă.
Cu acest prilej, în locaţia menţionată mai sus, au fost amplasate standuri pentru comercializarea produselor alimentare şi non-alimentare, băuturi şi gratare cu mici.
Primarul Adrian Anghelescu şi viceprimarul Ionel Muscalu au răspuns prezent invitaţiei de a se alătura manifestării care a adus un strop de bucurie în sufletele seniorilor.

Ultima modificare: 27.07.2023 – 22:38 de către Administrator

Anteriorul Ședința ordinară a Consiliului Local Giurgiu 27.07.2023

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.