Lili Ganceva a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Ruse

Lili Ganceva a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Ruse

În cadrul unei ședințe festive a consiliului local al orașului Ruse, organizată vineri 5 mai 2023, la care au participat primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, viceprimarul Marian Damian și Ionel Muscalu, administratorul public al municipiului, directorul executiv al Asociației Euroregiunea Danubius, Lili Ganceva a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Ruse.
Din anul 2002, Lili Gancheva a promovat și a implementat cu succes 25 de proiecte europene având ca zone de interes cultura, dezvoltarea rurală, dezvoltarea turistică, reabilitarea infrastructurii rutiere, creând astfel o legătură trăinică între cele două regiuni vecine: Giurgiu si Ruse.
Statul Român, prin ambasadorul de la Sofia i-a acordat doamnei Lili Gancheva, Diploma pentru 140 de ani de Relații Diplomatice dintre România și Bulgaria.
În anul 2008, la propunerea lui Ionel Muscalu, la vremea aceea consilier municipal, Lili Borisova Ganceva a devenit cetățean de onoare al municipiului Giurgiu, în semn de recunoaștere a contribuției deosebite pe care a avut-o în creșterea nivelului de dezvoltare a cooperării între regiunile Giurgiu și Ruse.
Lili Gancheva și-a dedicat jumătate din viață cooperării transfrontaliere Giurgiu – Ruse.

Ultima modificare: 06.05.2023 – 17:08 de către Administrator

Anteriorul Anunț restricționare trafic

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.