Propunere de proiect de tipul “Adoptă un spațiu verde”

Propunere de proiect de tipul “Adoptă un spațiu verde”

Având în vedere că mulți giurgiuveni au dat și dau dovadă de simț civic și estetic și vor să se implice activ în înfrumusețarea orașului, prin păstrarea curățeniei și/sau îngrijirea spațiilor verzi din fața blocurilor, dorim să vă informăm că Primăria Municipiului Giurgiu intenționează să dezvolte un proiect de implicare civică prin care asociațiile de proprietari să primească în administrare aceste suprafețe pentru întreținere.
Specificăm că pentru operaționalizarea acestui proiect avem nevoie de opinia dumneavoastră, dacă agreați, susțineți, sunteți interesați sau nu de această inițiativă, urmând ca decizia finală de implementare să fie condiționată de răspunsul dumneavoastră, pozitiv sau negativ.
Concret, municipalitatea va da în administrare spațiile respective, iar locatarii se vor organiza pentru curățarea și înfrumusețarea acestora, proiectul de tip “adoptă un spațiu verde” (practicat în alte orașe din România precum Cluj-Napoca, Marghita, Constanța, Sector 1 București, etc.) urmând să responsabilizeze cetățenii, să fie un reper de civilizație, educație și conștientizare asupra păstrării curățeniei și implicării în societate, deopotrivă. De asemenea, este important de menționat că dacă va fi acceptat de comunitate, proiectul va fi susținut din resursele proprii ale fiecărei asociații, respectiv ale locatarilor blocurilor, atât material cât și prin efort voluntar.
Dorim așadar să știm opinia dumneavoastră, pe care o așteptăm electronic, prin mail: promovareprimariagiurgiu@gmail.com, până pe 10 aprilie 2023, inclusiv.

Ultima modificare: 03.04.2023 – 11:32 de către Administrator

Anteriorul Anunț

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.