Interes major pentru Programul INTERREG VI-A

Interes major pentru Programul INTERREG VI-A

Interes major pentru Programul INTERREG VI-A – Au răspuns prezent la conferința de lansare foarte mulți primari de pe ambelele maluri ale Dunării
Ulterior ședinței de lucru organizată, marți 28 februarie 2023, de către Comitetul de Monitorizare al Programului INTERREG V-A România-Bulgaria, la Constanța, la care au participat și primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu și Bogdan Chirpizisu, reprezentantul Direcției Programe Europene, astăzi, 1 martie 2023, a fost susținută conferința de lansare a Programului INTERREG VI-A România-Bulgaria.
La eveniment, a mai fost invitat și Excelența Sa, Dl. Radko Vlaycov, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Bulgariei în România. Ambasadorul Bulgariei și în general toți interlocutorii și-au exprimat mulțumirea pentru participarea masivă a primarilor de pe ambele maluri ale Dunării, ceea ce semnifică un interes major pentru absorbția de fonduri europene prin Programul Trasnfrontalier INTERREG VI-A România-Bulgaria.
Conferința organizată astăzi, reprezintă lansarea propriu-zisă a Programului menționat, în cadrul căreia au fost prezentate liniile și oportunitățile de finanțare .

Ultima modificare: 01.03.2023 – 14:25 de către Administrator

Anteriorul Ședința extraordinară a Consiliului Local Giurgiu 28.02.2023

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.