Excelența Sa, Doamna Adelheid Folie, Ambasadorul Republicii Austria în România a sosit astăzi, la Giurgiu, pentru o întrevedere cu domnul primar Adrian Anghelescu.

Excelența Sa, Doamna Adelheid Folie, Ambasadorul Republicii Austria în România a sosit astăzi, la Giurgiu, pentru o întrevedere cu domnul primar Adrian Anghelescu.

În cadrul întâlnirii a fost adusă în discuție relația de prietenie între cele două state europene, concretizată la nivel economic, cultural și social, prin parteneriate solide între România și Austria și nu în ultimul rând prin proiecte comune, cum este și mecanismul comunitaral Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD), co-inițiativa din 2008 și care astăzi include 14 state. Nu a fost ocolit nici contextul mondial dificil pe care îl traversăm și care afectează puternic țările mai puțin dezvoltate și comunitățile mici, cum este și cazul orașului Giurgiu, care are nevoie de investitori puternici, stabili și siguri, așa cum s-au dovedit partenerii austrieci.
Municipiul Giurgiu este alegerea făcută de IL România, subsidiara Industrie Logistik Linz sau de Voestalpine, conducerea Primăriei Giurgiu arătându-și deschiderea pentru toți cei care vor să dezvolte afaceri în Giurgiu și care astfel contribuie la bunăstarea comunității.
Vizita a fost una plăcută și deosebit de utilă și a fost inițiată de Ambasada Republicii Austria în România.

Ultima modificare: 11.11.2022 – 15:43 de către Administrator

Anteriorul În contextul vizitei de lucru de la Bruxelles, primarul Adrian Angelescu a participat astăzi la o întâlnire cu Adina Vălean, comisarul european pe transporturi

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.