Caravana locurilor de muncă DB Work ajunge, pe 03 septembrie , la Giurgiu!

Caravana locurilor de muncă DB Work ajunge, pe 03 septembrie , la Giurgiu!

Comunicat de presa DB Work
Caravana locurilor de muncă DB Work ajunge, pe 03 septembrie , la Giurgiu!
Caravana joburilor în străinătate este inițiativa agenției de mediere și plasare forță de muncă străinătate DB Work, prin intermediul căreia sunt organizate mai multe târguri de joburi în 9 orașe din România.
Suntem deja în drum spre locația cu numărul trei a Caravanei joburilor DB Work, Hotel Sud din orașul Giurgiu. Pe data de 03 SEPTEMBRIE, recrutorii noștri vin pregătiți cu oferte de angajare în varii domenii. Iată ce joburi ți-am pregătit:
● Domeniul Industrial – Lăcătuși, Sudori, Electricieni, Instalatori
● Domeniul Construcții – Tâmplari, Demolatori, Instalatori
● Domeniul Logistic – Operatori depozite, personal necalificat
● Domeniul Naval – Vopsitori, Sablatori, Lăcătuși, Sudori, Mecanici, Fitteri, Electricieni, Tâmplari
Locația aleasă de noi pentru desfășurarea târgului de joburi în străinătate, din Giurgiu, este Hotel Sud, pe Strada Tineretului 62, Giurgiu, iar evenimentul va avea loc între orele 10:00 – 18:00.
Cum se va desfășura Târgul de Joburi în străinătate DB Work din Giurgiu?
Participanții ce își doresc un loc de muncă sigur în străinătate se pot înscrie la târg sau pot fi prezenți direct în locație.
Pe baza înscrierii, aceștia vor putea fi consiliați, respectiv ajutați să identifice oferta de angajare potrivită abilităților lor, alături de recrutorii echipei DB Work.
Candidații participanți la târg vor primi toate informațiile despre condițiile de angajare, pachet salarial, beneficii oferite și procedură de angajare.
Care sunt avantajele oferite în toate pachetele de angajare prin DB Work?
● Vei avea cazarea asigurată cu toate utilitățile incluse
● Asigurarea medicală este inclusă în contract
● Transportul internațional către țara unde vei începe noul loc de muncă se va realiza fie cu autocarul companiei, fie cu avionul
● Transportul către și de la locul de muncă și până la cazare este asigurat zilnic
● Contractul de muncă este 100% legal și încheiat cu angajatorul olandez
● Vei fi întâmpinat de un Pachet cadou de bun venit în Olanda și vei primi informațiile necesare pentru adaptarea la noua țară
Cine este DB Work?
DB Work este o agenție de mediere și plasare a forței de muncă în străinătate. În ultimii ani, DB Work a oferit locuri de muncă sigure și stabile pentru peste 1500 de persoane. Activitatea DB Work s-a extins în peste 4 țări, inclusiv Olanda, România, Croația, Spania.
Caravana DBwork este un proiect eficient demarat de o echipă cu experiență în domeniul plasării forței de muncă pentru străinătate.
DB Work îi încurajează pe toți cei care intenționează să aplice pentru un job sigur în străinătate să participe la acest târg de joburi. Mai multe detalii despre companie se pot găsi pe website-ul oficial www.dbwork.ro.

Ultima modificare: 31.08.2022 – 14:44 de către Administrator

Anteriorul Ședința extraordinară a Consiliului Local Giurgiu 30.08.2022

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.