Drept la replică

Drept la replică

Drept la replică în urma publicării articolului ”25 de municipii, membre AMR cer bani pentru încălzire de la Guvern – Giurgiu nu se află pe listă…”

✅Primăria municipiului Giurgiu a solicitat ajutor pentru plata facturii la încălzire și se află în tabelul transmis de AMR către Guvernul României, în data de 2 noiembrie 2021, după cum se poate vedea în imaginile atașate.

✅Știrea apărută în Opinia Giurgiuveanului, conform căreia Primăria municipiului Giurgiu nu se află în tabelul centralizator cu municipiile care au solicitat sume de bani ”pentru a acoperi factura la încălzire prin sistemul centralizat”, a creat o serie de nemulțumiri în rândul giurgiuvenilor.

✅Articolul subliniază: ”Constatăm din nou că Primăria Giurgiu, deși trece printr-o criză evidentă (conform declarațiilor primarului Anghelescu), nu este pe lista AMR, deși municipiul nostru este membru în Asociație”. – În realitate, ulterior întâlnirii din data de 1 noiembrie 2021, între Prim-ministrul Florin Cîțu și primarii care fac parte din Asociația Municipiilor din România, a fost transmis către Guvernul României, tabelul centralizator cu sumele necesare pentru finanțarea sistemelor de termoficare.

✅De asemenea, în articol este precizat: ”Vă prezentăm mai jos lista cu cele 25 de municipii care au cerut, prin AMR, bani pentru încălzire, din fondul de rezervă al Guvernului”. – Potrivit tabelului care a fost transmis Guvernului României de către președintele AMR, Emil Boc, în data de 2 noiembrie 2021, sunt înscrise 27 de municipii, printre care și municipiul Giurgiu, aflat în listă, la poziția 14.

Ultima modificare: 05.11.2021 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primăria municipiului Giurgiu deschide încă un ghișeu pentru depunerea cererilor în vederea acordării ajutorului pentru încălzire

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.