PRIMARUL NICOLAE BARBU – DISCUȚII CU DIRECTORII UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT

PRIMARUL NICOLAE BARBU – DISCUȚII CU DIRECTORII UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT

Directorii unităților de învățământ din municipiu au fost invitați de către primarul Nicolae Barbu pentru a purta discuții în ceea ce privește lucrările care sunt acum în execuție (la școlile care au beneficiat de finanțare europeană) și despre cele de igienizare, deratizare și reparații. În timp ce unele instituții sunt deja gata să-și primească elevii, la celelalte unde sunt efectuate lucrări de eficientizare energetică, activitățile se desfășoară într-un ritm alert, primarul Nicolae Barbu dându-le asigurări directorilor că angajații firmelor vor lucra inclusiv sâmbetele și duminicile și că activitatea școlară nu va fi perturbată.
Săptămâna viitoare, Giurgiu Servicii Locale va face curățenie și va tăia iarba crescută, atât în curțile școlilor cât și prin împrejurimile acestora.
De asemenea, în cadrul aceleiași întâlniri primarul Nicolae Barbu a declarat că vor fi alocate circa 1,1 milioane lei pentru achiziția de calculatorare pentru toate unitățile de învățământ, prioritare fiind acelea cu rezultate foarte bune.

Ultima modificare: 18.08.2022 – 14:08 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 33 DE ZILE PÂNĂ LA STARTUL FREE SPIRIT RUN

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.